Τρόποι Αποστολής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα μέσω της ELTA COURIER με έξοδα αποστολής.

Για αποστολές εντός Λάρισας, δεν χρεώνονται μεταφορικά!

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα ισχύει χρέωση μεταφορικών 5€ έως 2kg και 1.6€ για κάθε επιπλέον κιλό. Από 10 kg και πάνω η αποστολή πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης:

Όλα τα προϊόντα τα οποία έχουν την ένδειξη “ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ” μπορεί να γίνει  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες σε εσάς.

** Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να παραταθεί, πέραν του αναμενόμενου (1-3 ημέρες), εξαιτίας ειδικών συνθηκών (π.χ. καθυστέρηση από εταιρείες courier, δυσμενείς καιρικές συνθήκες κ.λ.π  )

  • Σε περίπτωση που επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, τότε ισχύουν έξοδα αντικαταβολής ύψους 3€/παραγγελία, επιπλέον των μεταφορικών εξόδων
  • Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 15:00μμ, θεωρούνται ότι καταχωρήθηκαν την επόμενη εργάσιμη, όσον αφορά τον υπολογισμό των ημερών παράδοσης.

Αδυναμία Παραλαβής Δέματος

Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής του δέματος σας, το δέμα θα επιστραφεί πίσω και ο πελάτης χρεώνεται με τα έξοδα μεταφοράς και τα έξοδα επιστρεφόμενων αντικειμένων τα οποία θα αφαιρούνται από το ποσό που θα σας επιστραφεί από εμάς.